Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φλιτζάνι τσαγιού καβούρια κονσέρβας
6 κουταλιές αλεύρι
5 κουταλιές βούτυρο
1 1/3 φλιτζανιού τσαγιού γάλα χλιαρό
6 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε να διαλυθεί, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε να πήξει η κρέμα.
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε να διαλυθεί, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και εν τω μεταξύ στραγγίζουμε τα καβούρια και τα ψιλοκόβουμε. Χτυπάμε τους κρόκους και τους ρίχνουμε στην κρέμα. Ρίχνουμε και τα καβούρια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τέλος και τα ασπράδια, χτυπημένα μαρέγκα, και ανακατεύουμε για να ενωθούν όλα μαζί. Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.