Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη
150 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
3 αυγά, χτυπημένα
400 γραμμάρια καρυδόψιχα
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Φτιάξτε αφράτα και γλυκά μπράουνις με σοκολάτα και καρύδια για όλες τις ώρες
Τοποθετείτε την σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τα λιώνουμε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο 1 λεπτό.
Σε ένα μίξερ ανακατεύετε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μείγμα αυγού και ανακατεύετε.
Ανακατέψτε μέσα στο μείγμα αυγού, τη βανίλια και το αλεύρι μαζί με την καρυδόψιχα. Ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί τετράγωνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.