1,8K
Υλικά:
1 γάλα ζαχαρούχο
3 πλάκες κουβερτούρα
2 πακέτα ινδική καρύδα
Εκτέλεση:
Τα πιο εύκολα και γευστικά σοκολατάκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Ανακατεύουμε μαζί το γάλα με την καρύδα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει αρκετά.
Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν – μαρί. Αφού λιώσει και κρυώσει ελάχιστα φτιάχνουμε μπαλάκια το μείγμα με την καρύδα και τα βουτάμε στη σοκολάτα.