Υλικά:
500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αυγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος Ροδόπη
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Από τα φαγητά που όταν ξεκινάς να τρως, δεν σταματάς παρά μόνο όταν έχεις σκουπίσει και την τελευταία σταγόνα σάλτσας από το πιάτο!
Από τα φαγητά που όταν ξεκινάς να τρως, δεν σταματάς παρά μόνο όταν έχεις σκουπίσει και την τελευταία σταγόνα σάλτσας από το πιάτο!
Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες γαλοπούλας. Τα περνάμε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δούμε ότι έχουν ψηθεί σβήνουμε το φαγητό με το κρασί και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (μανιτάρια – κρέμα γάλακτος Ροδόπη – ρίγανη – μοσχοκάρυδο).
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και είναι έτοιμα.
Συνοδέψτε το με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.