Υλικά:
Για 6-8 άτομα
4 φέτες τυρί γκούντα
1 σκελίδα σκόρδο
8 φέτες ψωμί
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση:
Τα σκορδόψωμα με τυρί είναι μια εύκολη συνταγή για να συνοδέψετε τα ψητά της Τσικνοπέμπτης!
Πολτοποιούμε το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο.
Ψήνουμε τα ψωμάκια στη τοστιέρα ή το φούρνο μέχρι να φρυγανιστούν. Αλείφουμε τα ψωμάκια με το βούτυρο προσθέτουμε το τυρί. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά ή στα μικροκύματα για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Συνοδεύουμε μαζί με παϊδάκια αρνίσια Τσικνοπέμπτης!