Υλικά:
Για 4-6 άτομα
8 φέτες ψωι τοστ
4 φύλλα μαρουλιού
6 βραστά αυγά
1/2 φλιτζάνι μάνγκο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
8 φέτες ψωμί
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για όλες τις ώρες
Βράζουμε τα αυγά για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το μάνγκο, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.
Ανοίγουμε στα 2 τις φέτες τοστ και τοποθετούμε από 1 φύλλο μαρουλιού, από πάνω βάζουμε από 1 κουταλιά της σούπας αυγοσαλάτα και κλείνουμε το τοστ με τη δεύτερη φέτα.