Σάλτσα τσάτνεϊ

by sidagi.gr
0 σχόλιο 56 προβολές

Υλικά:

Μισό κιλό ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα

1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού

Μισό φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού

3/4 του φλιτζανιού σουλτανίνα

2 σκελίδες σκόρδο περασμένο από την πρέσα

5 κόκκοι μαύρο πιπέρι

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 ½ φλιτζάνι άσπρο ξύδι

1 λίτρο νερό

Εκτέλεση:

Κατ’ ευθείαν από την ινδική κουζίνα!

Κατ’ ευθείαν από την ινδική κουζίνα!

 

Σιγοβράζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε. Δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει ξεσκέπαστο πάντα περίπου 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει.

 

Αδειάζουμε σε βάζα και σφραγίζουμε όταν έχουν κρυώσει.

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα