Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Σάλτσα σελινόριζας

Σάλτσα σελινόριζας

by sidagi.gr
545 προβολές

Υλικά:

1.600 γραμμάρια σελινόριζες
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
2 πατάτες
1 καρότο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στα τέσσερα.


Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στα τέσσερα.



Καθαρίζουμε τις σελινόριζες.



Κόβουμε τις σελινόριζες σε πολύ μικρά κομμάτια.



Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.



Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τις πατάτες, τις σελινόριζες και το καρότο και τα καλύπτουμε με νερό.
 


Τα αφήνουμε να βράσουν για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
 


Μόλις μαλακώσουν τα μεταφέρουμε στο μπλέντερ.
 


Τα χτυπάμε και το πολτοποιούμε.



Αμέσως μετά,τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα χωρίς να τα βράσουμε περαιτέρω.
 


Απλά συμπληρώνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό και αλατοπιπερώνουμε.



Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
 


Η σάλτσα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
 


Ταιριάζει περισσότερο με ψητό κρέας.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα