Σάλτσα πικάντ

by sidagi.gr
699 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

μισή κουταλιά σούπας εστραγκόν ή μαϊντανός ψιλός
μια πρέζα πιπέρι καγέν
ένα κομματάκι φρέσκο βούτυρο
μισό κιλό σάλτσα εσπανιόλ
80 γραμμάρια τουρσιά ή αγγουράκια
μισό ποτήρι ξύδι

Εκτέλεση:

Γλυκιά και συνάμα πικάντικη σάλτσα, ότι πρέπει για τα ψητά σας!

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε για 10 λεπτά την εσπανιόλ μαζί με το ξύδι. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα τουρσιά και το πιπέρι, αφήνουμε να πάρει βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Προσθέτουμε το εστραγκόν (ή το μαϊντανό) και ένα κομμάτι φρέσκο βούτυρο και τη σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα