814
Υλικά:
Για 6-8 άτομα
μισή κουταλιά σούπας εστραγκόν ή μαϊντανός ψιλός
μια πρέζα πιπέρι καγέν
ένα κομματάκι φρέσκο βούτυρο
μισό κιλό σάλτσα εσπανιόλ
80 γραμμάρια τουρσιά ή αγγουράκια
μισό ποτήρι ξύδι
Εκτέλεση:
Γλυκιά και συνάμα πικάντικη σάλτσα, ότι πρέπει για τα ψητά σας!
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε για 10 λεπτά την εσπανιόλ μαζί με το ξύδι. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα τουρσιά και το πιπέρι, αφήνουμε να πάρει βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το εστραγκόν (ή το μαϊντανό) και ένα κομμάτι φρέσκο βούτυρο και τη σερβίρουμε.