656
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 με 2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
1 πακέτο τυρί κρέμα
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Μοιάζει πολύ με την σώς Ουγγαρέζα
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το ζαμπον και το μαϊντανό και τα τσιγαρίζουμε στο ζεσταμένο βούτυρο μας.
Αφού “μαραθούν” ρίχνουμε και το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ρευστή κρέμα.
Έπειτα ρίχνουμε και το βούτυρο και η σάλτσα μας είναι έτοιμη και λαχταριστή.
Συνοδέψτε τη με φέτες ψωμιού ή κριτσίνια ολικής άλεσης.