Υλικά:
Υλικά για 5 άτομα
4 κουταλιές της σούπας μπλε τυρί
1,5 κουταλάκι της σούπας κορν φλάουρ
2/3 φλιτζάνι άπαχο γάλα
1 κουταλιά της σούπας ζωμό κοτόπουλο
1 πράσινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισό κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Λίγο ταμπάσκο
Εκτέλεση:
Ιδανικός συνδυασμός για φιλέτο μοσχάρι ή χοιρινό!
Ιδανικός συνδυασμός για φιλέτο μοσχάρι ή χοιρινό!
Ανακατεύουμε καλά το κορν φλάουρ με το κρύο γάλα και ση συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο ενώ σε ένα αντικολητικό τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το μείγμα με το γάλα σιγά σιγά και το ταμπάσκο και ανακατεύουμε συνεχώς. Αφήνουμε μέχρι να βράσει και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς.