Υλικά:
Ένα ματσάκι μαϊντανό
40 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
10 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Τρεις σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στραγγίζουμε τον μαϊντανό και κόβουμε μόνο τα φύλλα. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει μια λεία πάστα.
Πλένουμε και στραγγίζουμε τον μαϊντανό και κόβουμε μόνο τα φύλλα. Καθαρίζουμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει μια λεία πάστα.
Βάζουμε τη σάλτσα σε βάζο καλύπτουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο και σφραγίζουμε καλά.