Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Καζάν ντιπί (ο πάτος του καζανιού)

Καζάν ντιπί (ο πάτος του καζανιού)

by sidagi.gr
0 σχόλιο 82 προβολές

Υλικά:

Τέσσερις κούπες κρύο γάλα

Μία κούπα ζάχαρη

Μία κούπα ρυζάλευρο

Μία κούπα άχνη

Βούτυρο

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια κρέμα σφιχτή το γάλα, τη ζάχαρη και το ρυζάλευρο αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει καλά.

Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ώσπου να γίνει μια κρέμα σφιχτή το γάλα, τη ζάχαρη και το ρυζάλευρο αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει καλά.

Αλείφουμε το ταψί με το βούτυρο και ρίχνουμε από πάνω την άχνη. Στη συνέχεια, ρίχνουμε την κρέμα και την στρώνουμε με ένα κουτάλι. Βάζουμε το ταψί στη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να καεί η ζάχαρη σιγά-σιγά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 20 λεπτά.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα