Σάλτσα Μπεαρνέζ

by sidagi.gr
372 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι ξύδι
2 κουταλιές εστραγκόν
2 αυγά, κρόκους
200 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά

Λαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρασί, το ξύδι, δύο κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το εστραγκόν μέχρι να δέσουν.

Ανακατεύουμε σιγά- σιγά τους κρόκους των αυγών. Όταν το μείγμα αρχίσει να πήζει προσθέτουμε το βούτυρο και το πιπέρι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα