Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι ξύδι
2 κουταλιές εστραγκόν
2 αυγά, κρόκους
200 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά
Λαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρασί, το ξύδι, δύο κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το εστραγκόν μέχρι να δέσουν.
Ανακατεύουμε σιγά- σιγά τους κρόκους των αυγών. Όταν το μείγμα αρχίσει να πήζει προσθέτουμε το βούτυρο και το πιπέρι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.