Υλικά:
100 γραμμάρια καπνιστός σολομός Φιλανδίας
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια σπανάκι
4 τοματίνια
Μισό καρότο
Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το σπανάκι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το σπανάκι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.
Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, από πάνω το καπνιστό σολομό, τα ντοματίνια και τελειώνουμε προσθέτοντας τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.