762
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κονσέρβα τόνο
1 ψιλοκομμένο μαρούλι
2 ντομάτες
2 βραστές πατάτες
2 αυγά βραστά
2 πιπεριές
1 κρεμμύδι
Άνηθος
Αλάτι
Ξύδι
Λάδι
Εκτέλεση:
Χορταστική σαλάτα από τη Νότια Γαλλία
Χορταστική σαλάτα από τη Νότια Γαλλία Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μαρούλι, τον άνηθο, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι. Προσθέτουμε από πάνω τις πατάτες και τα αυγά κομμένα στα 4. Βάζουμε τον τόνο, τις ντομάτες, τις πιπεριές και το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και σερβίρουμε.