Υλικά:
Για 2-4 άτομα
100 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα στη μέση
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι
3 κούπες ρόκα
8-10 ντοματίνια
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και χορταστική σαλάτα για να συνοδέψτε το φαγητό σας
Σε κατσαρόλα με νερό ζεματάμε τα σπαράγγια για 2 με 3 λεπτά και στραγγίζουμε. Κόβουμε τις άκρες και μετά στη μέση.
Ανακατεύουμε τη ρόκα με τα ντοματίνια τα σπαράγγια και τη μοτσαρέλα σε μια πιατέλα σερβιρίσματος για σαλάτες.
Χτυπάμε καλά το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και λίγο αλάτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τη σαλάτα μας.
Σερβίρουμε τη σαλατούλα σαν ορεκτικό ή συνοδευτικό για μακαρονάδες, ψητό κρέας.