Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα στη μέση
7 φράουλες κομμένες στη μέση
50 γραμμάρια φέτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι
Εκτέλεση:
Δροσερή σαλάτα με απλά υλικά για όλη την οικογένεια
Σε κατσαρόλα με νερό ζεματάμε τα σπαράγγια για 2 με 3 λεπτά και στραγγίζουμε. Κόβουμε τις άκρες και μετά στη μέση.
Ανακατεύουμε τη ρόκα με τις φράουλες κομμένες στη μέση, τα σπαράγγια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος για σαλάτες.
Χτυπάμε καλά το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και λίγο αλάτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τη σαλάτα μας. Προσθέστε τη θρυμματισμένη φέτα.
Σερβίρουμε τη σαλατούλα σαν ορεκτικό ή συνοδευτικό για μακαρονάδες, ψητό κρέας.