Υλικά:
Για 2 άτομα
1/2 φλιτζάνι τσαγιού άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
2 κουταλιές σούπας ξίδι
αλάτι-πιπέρι
1 αβοκάντο ώριμο
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ ματσάκι σπαράγγια χοντροκομμένα
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και χορταστική σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά σε ζεστό νερό.
Στο νεροχύτη καθαρίζετε το αβοκάντο.
Στη συνέχεια βάζετε στη σαλατιέρα τα αβοκάντο ψιλοκομμένα, τα ντοματίνια ψιλοκομμένα, τα σπαράγγια χοντροκομμένα.
Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι, προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε στη σάλτσα και ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρετε κρύα.