Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
4 φέτες γαλοπούλας κομμένες φέτες
1 αγγούρι κομμένο σε καρέ
1 μαρούλι κομμένο σε φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένες σε φέτες
1 πιπεριά πορτοκαλί κομμένη σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελιές
3 ντοματίνια
1/2 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτες φέτες
100 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
200 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 πρέζα ζάχαρη
Ξίδι
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για το τραπέζι σας
Για τη σαλάτα
Σε ξύλο κοπής αφαιρούμε τους σπόρους και τις ίνες από τις πιπεριές και κόβουμε τα λαχανικά μας.
Αφού τα καθαρίσουμε και τα κόψουμε όλα, αρχίζουμε να τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα το μαρούλι, τα ντονατινια, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τις ελιές, τις πιπεριές, το σέλερι, το αγγούρι, τις πιπεριές, τις φέτες γαλοπούλας, την θρυμματισμένη φέτα.
Για το ντρέσινγκ
Βάζουμε σε ένα μπολ 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά,1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη, 200 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά,1 πρέζα ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Αναμειγνύουμε τα υλικά χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.