Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Σαλάτα με πατζάρι και ψάρι

Σαλάτα με πατζάρι και ψάρι

by sidagi.gr
202 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

4 φιλέτα ψάρι σκουμπρί ή ρέγγα
½ βάζο αγγουράκια τουρσί
½ βάζο παντζάρια
1 κρεμμύδι
1 ξινόμηλο
1 φύλλο δάφνης
μαγιονέζα

Εκτέλεση:

Δοκιμάστε νέες ιδέες στη κουζίνα σας

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και το κρεμμύδι και στη συνέχεια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε τα φιλέτα σκουμπριού σε πολύ μικρά κομμάτια.

Είναι καλύτερο να επιλέξουμε φιλέτα για να μην έχει το ψάρι κόκαλα.
Αν χρησιμοποιήσουμε άλλο μέρος του ψαριού θα πρέπει πρώτα να το καθαρίσουμε από τα κόκαλα.

Ξεφλουδίζουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε σε κομμάτια ίδιου μεγέθους τα αγγουράκια τουρσί.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
Ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για 24 ώρες και μετά από αυτό το χρονικό σημείο μπορούμε να την καταναλώσουμε.

 

 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα