Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 φιλέτα ψάρι σκουμπρί ή ρέγγα
½ βάζο αγγουράκια τουρσί
½ βάζο παντζάρια
1 κρεμμύδι
1 ξινόμηλο
1 φύλλο δάφνης
μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε νέες ιδέες στη κουζίνα σας
Καθαρίζουμε τα παντζάρια και το κρεμμύδι και στη συνέχεια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε τα φιλέτα σκουμπριού σε πολύ μικρά κομμάτια.
Είναι καλύτερο να επιλέξουμε φιλέτα για να μην έχει το ψάρι κόκαλα.
Αν χρησιμοποιήσουμε άλλο μέρος του ψαριού θα πρέπει πρώτα να το καθαρίσουμε από τα κόκαλα.
Ξεφλουδίζουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε σε κομμάτια ίδιου μεγέθους τα αγγουράκια τουρσί.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για 24 ώρες και μετά από αυτό το χρονικό σημείο μπορούμε να την καταναλώσουμε.