Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για τη σαλάτα
1 παντζάρια κομμένο σε λεπτές λωρίδες
3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
μια χούφτα σπόρους ροδιού
Μια χούφτα καρύδια, καρύδια
Για το ντρέσινγκ
1/4 φλιτζάνι γιαούρτι
1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
Αποξηραμένα βότανα (θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο)
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για το γιορτινό τραπέζι!
Για τη σαλάτα
Ψιλοκόβετε τις καρότο και τα παντζάρια. Εάν δεν έχετε έναν αποφλοιωτή ζουλιέν, κόβετε τα παντζάρια κατά μήκος και μετά σε λεπτές λωρίδες.
Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα παντζάρια, καρότα, ρόδι και καρύδια.
Για τη βινεγκρέτ
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ραντίστε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.