Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο
1 γκρέιπφρουτ κομμένο σε φέτες
1/2 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
50 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σταφίδες μαύρες
1 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα (προαιρετικά)
¼ φλιτζανιού φρέσκο χυμό λάιμ ή λεμόνι
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για να συνοδέψτε το γεύμα σας
Σε ένα πιάτο βάζετε το ψιλοκομμένο μαρούλι, το γκρέιπφρουτ κομμένο σε φέτες, κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, φέτα ψιλοκομμένη, σταφίδες, αμύγδαλα.
Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι, αλάτι. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο και χυμό λάιμ και σερβίρετε.