Υλικά:
Για 4-6 άτομα
180 γραμμάρια φιλέτο χοιρινού
1 κουταλιά της σούπας ψημένα αράπικα φιστίκια
2 ξινά μήλα
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ψαριού
1 κουταλιά της σούπας σκόνη γαρίδας
3 σκελίδες σκόρδο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Φτιάξτε την αυθεντική σαλάτα με μήλο και χοιρινό από την Ινδία
Πλένουμε τα μήλα, τα καθαρίζουμε αφαιρώντας τη φλούδα και τα κοτσάνια.
Στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο αλάτι.
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε σε φέτες.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε φέτες.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια.
Χτυπάμε τα φιστίκια με γουδί για να λιώσουν.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Μόλις μαλακώσουν, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος.
Προσθέτουμε τα λιωμένα φιστίκια,τη ζάχαρη, τη σάλτσα ψαριού και τη σκόνη γαρίδας.
Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί σε δυνατή φωτιά για 7-8 λεπτά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν.
Μόλις κρυώσουν, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Η σαλάτα μας είναι έτοιμη.