Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 φέτα ψωμί τοστ κομμένη σε κυβάκια
1/2 φλ2τζάνι συν 2 με 3 κουταλιές της σούπας γάλα
1/2 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζανιού κομμάτια θρυμματισμένα καρύδια
1 πρέζα αλάτι
1/2 κιλό ραδίκια και αντίδια ψιλοκομμένα
1 μέτριο ακτινίδιο, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση:
Μια ξεχωριστή πρόταση για το τραπέζι σας
Σε ένα μπολ, μουλιάστε ψωμί μέσα στο 1/2 φλιτζάνι γάλα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε λάδι, καρύδια και 1/4 κουταλάκι αλάτι στο μπλέντερ και χτυπήστε το μέχρι να γίνει πουρές.
Έπειτα ρίχνετε τα αντίδια και τα ραδίκια σε ένα μπολ πασπαλίζοντας με αλάτι. Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τέλος πασπαλίζουμε με πάπρικα και σερβίρουμε.