Υλικά:
Για 4-6 άτομα
½ κιλό ντομάτες
4 αγγούράκια κομμένα σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελιές καθαρισμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
1 κλωνάρι ψιλοκομμέο σέλινο
Άνηθο ψιλοκομμένο
2 φέτες τυρί φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Ξίδι
Λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και καλοκαιρινή σαλάτα για το μεσημεριανό σας γεύμα
Πλένουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους τις ντομάτες και το αγγουράκι.
Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια.
Αναμειγνύουμε 4 κουταλιές της σούπας λάδι, 2 κουταλιές της σούπας ξίδι, το χυμό από μισό λεμόνι,λίγο αλάτι, πιπέρι, τριμμένη ρίγανη, το σέλινο,
μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Ρίχνουμε το μείγμα επάνω στη σαλάτα και τη γαρνίρουμε με φέτα.