Υλικά:
Για 4-6 άτομα
3 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
1 καρότο τριμμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
5 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια κόλιανδρου ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για το μεσημεριανό σας
Πλένουμε το αγγούρι και το κόβουμε σε φέτες. Στη συνέχεια τρίβουμε το καρότο στη χοντρή επιφάνεια του τρίφτη. Ψιλοκόψτε τον κόλιανδρο και βάζετε όλα τα υλικά σε σαλατιέρα.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε χτυπήστε ελαφρά μαζί λάδι, το χυμό λάιμ, τριμμένο τζίντζερ, μαύρο πιπέρι, αλάτι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ραντίστε το μείγμα στη σαλάτα και ανακατεύετε. Πασπαλίστε με σουσάμι και σερβίρετε.