Σαλάτα καρότο – πορτοκάλι

by sidagi.gr
607 προβολές

Υλικά:

Υλικά για 4 άτομα

 

450 γρ. καρότα
2 πορτοκάλια
30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Aλάτι
Mαύρο πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Μία σαλάτα που προσφέρει πολλές βιταμίνες και μπορεί να καταναλωθεί ως ένα πλήρες γεύμα!

 

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και αφαιρούμε την σάρκα, μαζεύοντας και το χυμό τους σε ένα μπολ.

 

Αναμειγνύουμε καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιών και αλατοπιπερώνουμε.

 

Ανακατεύουμε τα κομμάτια του πορτοκαλιού με τα καρότα και περιχύνουμε το ντρέσσινγκ. Τέλος, σκορπάμε πάνω στη σαλάτα τα φιστίκια.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα