Σαλάτα caprese με φράουλα και bocconcini

by sidagi.gr
454 προβολές

Υλικά:

2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
κούπα τυρί bocconcini μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες
 2 κουταλιές πέστο βασιλικού
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση:

Πρωτότυπη σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα

Πάρτε μια πιατέλα σας και ρίξτε το ξίδι μπαλσάμικο.
Στη συνέχεια βάζετε στην πιατέλα  μια φέτα φράουλα με τυρί bocconcini.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το λευκό βαλσάμικο ξύδι μέχρι να γίνει λείο μείγμα.
Περιχύνετε τη σάλτσα πέστο  και σερβίρετε.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα