461
Υλικά:
2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
1½ κούπα τυρί bocconcini μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πέστο βασιλικού
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση:
Πρωτότυπη σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα
Πάρτε μια πιατέλα σας και ρίξτε το ξίδι μπαλσάμικο.
Στη συνέχεια βάζετε στην πιατέλα μια φέτα φράουλα με τυρί bocconcini.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το λευκό βαλσάμικο ξύδι μέχρι να γίνει λείο μείγμα.
Περιχύνετε τη σάλτσα πέστο και σερβίρετε.