Ρολά ομελέτας με τυρί τσένταρ

by sidagi.gr
951 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

8 μεγάλα αυγά
3/4 φλιτζάνι γάλα
1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι ζαμπόν ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
1-1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση:

Πρωτότυπη ομελέτα για να ορεκτικό που άνετα αντικαθιστά το γεύμα σας

Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι, γάλα, αλεύρι μέχρι να ανακατευτούν οι κρόκοι με τα ασπράδια. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν, την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στο μείγμα αυγού.

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι μια κουταλιά βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μισό μείγμα αυγών και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο μεριές. Τηγανίζουμε και το υπόλοιπο, δημιουργώντας έτσι δύο ομελέτες.

Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί τσένταρ και το λιώνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.

Αλείφουμε τις ζεστές ομελέτες με μείγμα τυριού τσένταρ. Κάνουμε τις ομελέτες ρολό και τις κόβουμε σε πάχος 3 εκ και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα