Υλικά:
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
300 γραμμάρια ζαμπόν
½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κόκκινη πιπεριά
Ελιές μαύρες
Μαϊντανό
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι και με το κάρυ.
Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι και με το κάρυ.
Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Χωρίζουμε 8 φέτες από το ζαμπόν και το υπόλοιπες τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Το προσθέτουμε στο ρύζι μαζί με πιπεριά ψιλοκομμένη.
Μοιράζουμε το μείγμα επάνω στις φέτες ζαμπόν και τις τυλίγουμε σε ρολά.
Γαρνίρουμε με ελιές και με μαϊντανό.