465
Υλικά:
Ένα ποτήρι ρύζι
Δύο κύβους ζωμός βοδινό
Ένα κρεμμύδι
Τέσσερις κουταλιές του γλυκού ξανθές σταφίδες
Κανέλα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το τσιγαρίζουμε μαζί με το ρύζι σε βαθιά κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά μέχρι το ρύζι να πάρει ένα πιο καστανό χρώμα.
Ρίχνουμε τρία ποτήρια νερό, κανέλα και τους κύβους και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να πιει το νερό. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε και τις σταφίδες.