Ριγκατόνι με τρια τυριά

by sidagi.gr
610 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
500 γραμμάρια ριγκατόνι
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση:

Λαχταριστά ριγκατόνι μαγειρεμένα με τρία είδη τυριών για μεγαλύτερη απόλαυση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα