Ριγανοκεφτέδες

by sidagi.gr
401 προβολές

Υλικά:

Για 4 άτομα

1 κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
αλεύρι
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Καταπληκτικός μεζές για το κρασί ή το ούζο!

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.
 

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους κουνάμε λίγο στο κόσκινο να φύγει το πολύ αλεύρι και να μη μας χαλάσει το λάδι, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα