494
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κονσέρβα άσπρα φασόλια
1 κονσέρβα ρεβίθια
1 κονσέρβα φακές
1 μικρή μακρόστενη πιπεριά
6 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξίδι
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Γρήγορη και εύκολη σαλάτα!
Ανακατεύετε καλά το λάδι και το ξίδι. Προσθέτετε το κρεμμυδάκι και αλατοπιπερώνετε. Στραγγίζετε τις κονσέρβες με τα όσπρια από τα υγρά τους.
Κόβετε την πιπεριά σε ροδέλες. Βάζετε σε σαλατιέρα τα όσπρια και την πιπερίτσα και περιχύνετε με τη σάλτσα από το ξίδι και το λάδι.
Αφήνετε να “τραβήξουν” τα όσπρια τη σάλτσα για 15 λεπτά και μετά σερβίρετε.