Υλικά:
Για 6-8 μερίδες
Για τη γέµιση
200 γραμμάρια τόνος
500 γραμμάρια πατάτες βρασµένες
2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
Για το φύλλο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
αλάτι, νερό
500 γραμμάρια αλεύρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και μυρωδάτη ψαρόπιτα με τόνο και μυρωδικά για όλες τις ώρες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουµε τον τόνο µε την πατάτα και το κρεµµύδι, τα αλατοπιπερώνουµε και η γέµιση είναι έτοιµη. Με τα υλικά για τη ζύµη ανοίγουµε δύο φύλλα.
Στρώνουµε το ένα στο λαδωµένο ταψί, απλώνουµε πάνω τη γέµιση και σκεπάζουµε µε το άλλο. Αλείφουµε το πάνω φύλλο µε λάδι και ψήνουµε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις µέχρι να ροδίσει για περίπου 30 λεπτά.