Υλικά:
Για 4-6 άτομα
½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί
2 φιλέτα από ψαρονέφρι κομμένα σε φέτες ή κύβους
1/4 φλιτζανιού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλάκι του γλυκού ανάμεικτα τριμμένο θυμάρι, ρίγανη και εστραγκόν
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και ζουμερό χοιρινό κρέας με σάλτσα από τυριά
Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε λεπτές φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.
Μόλις λιώσει, ρίχνουμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι και τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 7 με 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στη συνέχεια βγάζουμε τα ψαρονέφρι από το τηγάνι.
Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι τα τριμμένα τυριά και τη σκόνη μουστάρδα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το γάλα και το κορν φλάουρ και διαλύουμε το κορν φλαόυρ στο γάλα.
Μόλις διαλυθεί το ρίχνουμε στα τυριά.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Αν είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο νερό ή γάλα και την αραιώνουμε.
Περιχύνουμε τα ψαρονέφρι με τη σάλτσα και σερβίρουμε. Αν θέλετε σερβίρετε με σαλάτα ή ρύζι.