Προσούτο τυλιγμένο με ρύζι και κρέμα γάλακτος

by sidagi.gr
360 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
300 γραμμάρια προσούτο
½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κόκκινη πιπεριά
Ελιές μαύρες
Μαϊντανό
Αλάτι
 
 

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό για να τρατάρετε όλη την παρέα

Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι και με το κάρυ.
Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Χωρίζουμε 8 φέτες από το ζαμπόν και το υπόλοιπες τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Το προσθέτουμε στο ρύζι μαζί με πιπεριά ψιλοκομμένα
Μοιράζουμε το μείγμα επάνω στις φέτες ζαμπόν και τις τυλίγουμε σε ρολά.

Γαρνίρουμε με ελιές και με μαϊντανό.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα