Υλικά:
450 γραμμάρια κόκκινη πιπεριά
225 γραμμάρια κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδου
1 ½ κουταλιά βασιλικός
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο ,και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο ,και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε το βασιλικό και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό ακόμη. Βάζουμε το μείγμα σε μπλέντερ και πολτοποιειούμε. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και είναι έτοιμο.