Πιπερόπιτα με φέτα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 24 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/4 κιλού φέτα σκληρή
Λίγο γάλα εβαπορέ
5 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος
 
 

Εκτέλεση:

Αν έχετε πιπεριές στο ψυγείο αχρησιμοποίητες, τότε δοκιμάστε τες σε πίτα

Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές, τις σοτάρουμε  για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας. Ρίχνουμε ακόμα το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί,  ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα