Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας
2 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πορτοκαλί
1 πιπεριά πράσινη
1/4 κιλού φέτα σκληρή
Λίγο γάλα εβαπορέ
5 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος
Εκτέλεση:
Γίνεται εύκολα, τρώγεται ακόμα πιο εύκολα!
Γίνεται εύκολα, τρώγεται ακόμα πιο εύκολα!
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές, τις σοτάρουμε για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας. Ρίχνουμε ακόμα το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Ψήνουμε για 45΄στους 185 βαθμούς.