Πιπεριές γεμιστές με κιμα

by sidagi.gr
683 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

400 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό
6 πιπεριά κόκκινες
2 ντομάτες
300 γραμμάρια φέτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστές πιπεριές γεμιστές με κρεμμύδι και κιμά

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε τον κιμά και το σοτάρετε  για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά.

Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω την φέτα κομμένη σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό.

Στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα