Υλικά:
Για 2-4 άτομα
400 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό
6 πιπεριά κόκκινες
2 ντομάτες
300 γραμμάρια φέτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστές πιπεριές γεμιστές με κρεμμύδι και κιμά
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε τον κιμά και το σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά.
Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω την φέτα κομμένη σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.