Υλικά:
Για 2 -4 άτομα
250 γραμμάρια πέννες
5 κολοκυθάκια (τριμμένα ή κομμένα σε φέτες)
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο μαϊντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη μακαρονάδα για όλες τις ώρες
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες, για 8 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτετε τις πέννες, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με λίγο μαϊντανό και λίγο τριμμένο κασέρι.