Υλικά:
1 πακέτο φύλλο παραδοσιακό
2 ντομάτες σφιχτές
10 φέτες παστουρμά
½ κιλό κασέρι
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε το κοτσάνι και το κάτω μέρος.
Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε το κοτσάνι και το κάτω μέρος.
Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες.
Κόβουμε το κασερι σε λεπτές φέτες και το ανακατεύουμε σε μπολ με το κύμινο.
Κόβουμε τον παστουρμά σε λεπτές λωρίδες.
Αλέιφουμε με βούτυρο ένα ταψί.
Τοποθετούμε στο ταψί τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο.
Αρχικά βάζουμε 4 φύλλα.
Από πάνω βάζουμε μια στρώση παστουρμά και μια στρώση κασέρι.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
Βάζουμε στο φούρνο την παστουρμαδόπιτα να ψηθεί στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.