Πανακότα καρύδα με γλυκό βύσσινο

by sidagi.gr
574 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1/4 φλιτζανιού κρύο νερό
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
1 φλιτζάνι κρέμα καρύδα
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
3/4-1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 1/4 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα καρύδας
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:

Δροσερό και εύκολο γλύκισμα με γάλα καρύδας για όλες τις ώρες

Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό και αφήνετε να σταθεί 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετήστε το πιάτο με τη ζελατίνη στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνετε για 30 δευτερόλεπτα. Ανακατεύετε τη ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί τελείως. Ρίχνετε τη ζελατίνη μέσα στο μπολ με το γάλα καρύδας και ανακατεύετε καλά.

Χύστε σε έξι μπολ και αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Για να ξεφορμάρετε τοποθετήστε τα φορμάκια σε ζεστό νερό και μετά αναποδογυρίζετε σε πιάτο σερβιρίσματος. Γαρνίρετε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα