1,5K
Υλικά:
Ένα κουτί σαντιγί σε σκόνη
Ένα μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
Μία φυτική κρέμα γάλακτος
Μία βανίλια
Μισό κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.